Tânărul ucigaș de pe Ursului va fi judecat pentru crima de la Revelion.

0
267

Pe rolul Tribunalului Arad a fost înregistrat, în data de 22 ianuarie, dosarul pentru care va fi judecat tânărul de 16 ani care a ucis, în noaptea de Revelion, un tânăr de aceeași vârstă. Procesul se află în acest moment în faza de cameră preliminară, urmând să fie fixat un termen pentru judecata de fond pentru omor.

Trebuie menționat că, în prima zi a anului, minorul a fost arestat preventiv. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în dosarul nr. 1/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului G. A. pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 1 ianuarie 2021, până la 30 ianuarie 2021, inclusiv”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

Reamintim cititorilor că la o petrecere organizată în noaptea dintre ani într-un apartament de pe strada Ursului din Aurel Vlaicu, un tânăr a fost înjunghiat mortal în zona toracelui de către un alt tânăr, de aceeași vârstă, cu care a avut o altercație. Victima a murit pe masa de operație, iar făptașul a fost reținut la scurt timp de la comiterea crimei. În cursul zilei de astăzi, el va fi prezentat judecătorului pentru a-i fi prelungită durata arestului preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.