Laurențiu Roșu mai are câteva zile de antrenamente la dispoziție, plus amicalul de sâmbătă cu Cermeiul, pentru a se opri la cei 25 de jucători pe care îi va deplasa în cantonamentul de la Oliva Nova (Spania). Până să primească un
atacant, poate chiar doi, antre­norul „roș-albilor” cântărește în special potențialul fotbaliștilor care au evoluat în tur la UTA II.
Însă, marele semn de întrebare îl ridică Ionuț Tănase. Mijlocașul de 18 ani și-a scos chiar ieri tijele din cele două degete fracturate, dar nu a scăpat încă de ghips și….dureri. Medicii i-au interzis orice activitate ce i-ar putea aduce alte căzături sau contacte cu coechi­pieri, astfel că tânărul utist pare a avea șanse mici să plece în Spania duminică seara. O mică alarmă îl vizează și pe Dumitru Copil. De marți, acesta acuză dureri la unul dintre călcâie și nu se va putea antrena deloc o zi – două. Rămâne de văzut, însă, dacă e ceva serios sau un tratament cu laser și unguente va da roade în cazul său.
În altă ordine de idei, să mai spunem că la ultimele antrenamente ale UTA-ei a apărut și George Țucudean. Acesta și-a încheiat defintiv conturile cu Pandurii Târgu Jiu și, probabil, va alege una dintre cele patru oferte pe care le are. Se vorbește despre Perugia (locul 8 din Serie B Italia, cu șanse de promovare în elită), Fortuna Duesseldorf (locul 8 din Bundesliga II), plus formații din Scoția și Rusia. Sâmbătă, atacantul de 25 de ani, a oficializat căsătoria cu Ana, aleasa inimii sale, care i-a și oferit doi băieți.

Recomandările redacției