Tănase și Gal întăresc Cermeiul! Anca: „Jucători sub vârstă care ne vor ajuta!”

0
570

Pe ultima sută de metri, Lunca Teuz Cermei s-a înțeles cu UTA, res­pectiv Atletico, pentru împrumutul a doi fotbaliști importanți la nivel de Liga a III-a. Este vorba despre fundașul Andrei Gal (18 ani) și mijlocașul Ionuț Tănase (20 de ani), care întăresc formația din Țara Sămădăilor în special pe faza defensivă. „Cei doi vin să acopere exact posturile unde eram puțin descoperiți. Am încredere în ambii, pe Gal acum îl descoper și primul impact a fost bun, în timp ce pe Tănase îl știm toți foarte bine. Sunt jucători sub vârstă care ne vor ajuta și se vor ajuta pe ei prin prestațiile lor”, a menționat Radu Anca, antrenorul cermeianilor.
Tănase sosește de la Atletico sub formă de împrumut doar până în iarnă, când ar dori să revină cel puțin la o formație de Liga a II-a, sau poate chiar să aibă parte de o aventură în străinătate. „În aceste 4 luni îmi doresc să joc cât mai mult și cât mai bine, să-mi aduc contribuția la parcursul bun al Cermeiului, dar mai ales să demonstrez că locul este mai sus”, ne-a declarat tânărul „închizător”, care a îmbrăcat tricoul UTA-ei în ultimele trei sezoane, în Liga a II-a.
Cermeiul debutează sâmbătă în noul campionat de Liga 3-a contra celor de la Școlar Reșița, poate principala candidată la promovare din seria a IV-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.