Tandemul Cotoc – Georgiu a furat ochii la Moneasa

0
333

georgiucotocDupă câteva zile grele din punct de vedere al acumulărilor fizice, ineuanii au văzut doar mingea la șe­dința de pregătire de marți dimi­neața. „Se simțea nevoia unei deșcleștări psihice, iar miuțele reprezintă cel mai bun tratament”, a precizat Cristian Sculici, care și-a împărțit lotul în trei echipe. Între buturi au rămas doar Cătălin Bujor și antrenorul Florin Rusu și asta pentru că Puscaș (14 ani) a avut niște teste la școală, iar Gorun a acuzat o accidentare.
Chiar dacă a avut în defensivă doar fotbaliști care de obicei fac banca, Morariu, Popovici, Hulbăr sau Hrezdac, plus puștiul de numai 13 ani ani, Andrei Gavrilă, echipa îmbrăcată în albastru a făcut spectacol. Mădălin Cotoc a demonstrat că nu este bun doar la alergare (mijlocașul de 17 al lui Sculici a fost primul la Izoi duminică), ci și la joc. Cel puțin astăzi, tânărul ineuan a făcut aproape ce a vrut el pe banda dreaptă, marcând din aproape orice poziție, dar fiind servantul perfect pentru colegul de linie, Vasilică Georgiu. Acesta din urmă a reușit golul sesiunii cu un șut de la aproape 30 de metri în vinclul porții apărate de Rusu. „Să-mi fie rușine că nu am salvat paianjenii”, glumea tehnicianul cu portarii, evidențiind și el execuția superbă a golgheterului „alb-albaștrilor”.
Chiar dacă atmosfera a fost în general destinsă la antrenament, au mai fost și fotbaliști urecheați de Sculici în special pentru greșeli de poziționare în teren. Mădălin Tomuț chiar a efectuat două ture suplimentare de teren, în timp ce alții au „plătit” cu serii a câte 10 flotări.
Zărăndanii încheie sâmbătă din cantonament cu un meci amical împotriva divizionarei a treia orădene CS Sînmartin, de pe terenul „Armonia” din Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.