Târgul de Crăciun de la Buteni

3
1584

Orice s-ar spune, am rămas fără cuvinte la Buteni. Este un proverb care se potrivește cel mai bine: „Omul sfințește locul” și care oglindește fidel ce este în centrul Buteniului, care arată ca un mic Paradis, iluminat ca ziua. Tot felul de culori de la beculețele montate pe mulțimea de gherete din centrul comunei, care sunt aprovizionate cu tot felul de produse alimenatere, de artizanat și multe alte articole provenite din zonele apropiate. Este foarte frumos ce a organizat acest tânăr primar Mircea Braiți. Ce să mai vorbim de comună, ne referim la lucrări, care îl caracterizează drept unul dintre cei mai harnici și gospodari primari de pe Valea Crișului. Așa cum spunea domnul președinte Cionca că edilul din Buteni este la nivelul județului un fruntaș.

Am auzit multe voci care spun că Buteniul trebuie să ajungă din nou la locul unde a fost pe vremuri, când avea Judecătorie și alte instituții ale statului. Primarul Braiți este înconjurat de tineri, care vor cu orice preț să schimbe fața comunei Buteni. La acest Târg de Crăciun au fost mulți primari prezenți. Poate data viitoare vom avea mai multe activități de această natură și în alte localități. Ai putut să cumperi ce ți-a dorit sufletul de la acest târg, că ai găsit de la ac, până la mâncare. Iată ce ne-a declarat domnul președinte al Consiliului Județean, Iustin Cionca: „Primarul din Buteni este un model. M-a surprins și pe mine ce a organizat la Buteni. Îl felicit cu această ocazie”. La care, răspunsul edilului local nu a întârziat: „Este doar începutul la ce vreau să fac în comuna noastră, având în vedere că în această comună au fost frumoase tradiții în toate domeniile. Trebuie să ajungem din nou la locul pe care îl merită”, a precizat primarul Mircea Braiți.

Voicu Sida

 

3 COMENTARII

  1. Din 8 poze, în 3 se vede ceva din căsuțele târgului… în schimb, în toate cele 8 poze apare „ciobanul”. Deci… „fără număr”, de la Voicu Sida… reclamă mascată pt ciobanul cu țundra.

  2. Am fost acolo și in județ Kamo comuna nu am văzut așa ceva . De fapt , in afara de Arad , nici un oraș sau comuna din județ nu avea așa ceva . Iar de Sebis , ce sa zic , caprele lu Feieș la poza după el , ca haremul :))) . Bine , le înțeleg ca sug ceva , nu in sensul sexual ci in sensul , un teren , niște fonduri pt spălătorie … etc . Vai mama lui de Sebis …. e gata cu totul …. Nush când vine DGA-ul odată ca așa tunuri ca in Sebis , doamne ferește …. iar sebisenii îl mai și pupa in cur … de ar știi ei …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.