Târgul de primăvară se deschide la Galleria Mall

0
430

targ

Arădenii vor avea parte de un târg de primăvară, precum şi o serie de alte activităţi, pregătite de centrul comercial Galleria Arad.

Pentru a întâmpina primăvara așa cum se cuvine, Galleria Arad va organiza Târgul primăverii, ocazie cu care fiecare vizitator va putea să profite de cele mai tari oferte.

Bijuterii, gablonțuri, accesorii inedite sau clasice mărțișoare, obiecte de vestimentație, produse hand made sau cele mai atractive oferte de vacanță vor fi la dispoziţie la Târgul primăverii ce va avea loc la Galleria Arad în perioada 27 februarie – 8 martie între orele 10:00-22:00, la intrarea principală-parter.

Iubitorii de animale sunt așteptați la centrul comercial pentru a beneficia de o promoție specială prin care prietenii lor necuvântători pot fi răsfațați la rândul lor. Astfel, până pe 28 februarie, oricine va realiza cumpărături de minimum 50 de lei în orice magazin din Galleria Mall va primi automat un voucher in valoare de 10 lei pentru cumpărături în Zoomania.

Surprizele pe care Galleria Arad le-a pregătit arădenilor se adaugă evenimentelor săptămânale organizate în incinta centrului comercial, lista integrala a acestora fiind disponibilă pe pagina de Facebook a Galleria Arad: www.facebook.com/GalleriaArad . Astfel, în fiecare luni are loc Tupperware Party, între 18:00 și 20:00, zilele de joi sunt dedicate Zumba, de la 19:00 la 20:00, cei mici sunt așteptați sămbăta la Teatru de păpuși, între orele 11:00 și 12.00 iar pasionații de gastronomie sunt așteptați la workshop-uri de bucătărie vegetariană, în fiecare duminică, de la 17:00. Tot duminica, între orele 16:00-18:00, cei mici sunt așteptați să participe în cadrul atelierelor de creație gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.