Târgul internaţional de construcţii se deschide la Expo Arad

0
295

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în cadrul târgului „ConfortConstruct & Instal” seminarii şi conferinţe de specialitate, dedicate agenţilor econo­- mici de profil.
Conferinţele vor avea loc la EXPO Arad, Pavilion A, la etaj, vineri, 18 martie începând cu ora 11:00 şi sâmbăta, 19 martie începând cu ora 10:00, cu teme de interes pentru constructori și autoritățile locale.
Programul acestora este: vineri, 18 martie – 11.00 – Strategii de dezvoltare județene, regionale și naționale, finanțări pe programele naționale și europene – Noutăți pentru constructori și autoritățile locale;  Agenția pentru Dezvoltare Regională Regiunea Vest – măsuri POR 2014 – 2020; Consiliul Județean Arad – Strategia de Dezvoltare a judeţului Arad 2014 – 2020; Primăria Arad – Strategia de Dezvoltare a Municipiului Arad, proiecte de reabilitare termică și a fațadelor; Oficiul Județean pentru Finanțarea In­- ves­tițiilor Rurale Arad – măsuri PNDR 2014 – 2020, informații utile pentru autoritățile locale și firmele de construcții. Sâmbătă, 19 martie – 10.00 – Facultatea de Arhitectură şi Urbanism Timişoara -prezentarea rezultatelor experimentale efectuate pe pereţi nestructurali din zidărie solicitaţi seismic în plan şi perpendicular pe planul lor.
Participarea la orice conferinţă este gratuită şi poate fi confirmată până cel târziu astăzi, 17 martie, la adresa de email ccia@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: +40 257 208 800 sau pe site: http://www.ccia-arad.ro/ro/confortconstruct-instal.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.