Ajuns la cea de-a 22-a ediţie, cel mai mare târg de construcţii şi instalaţii din vestul României Construct & Instal, s-a deschis azi la Arad.

La deschiderea evenimentului au fost prezenţi: Levente Bognar, viceprimarul Municipiului Arad, Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad, Tiberiu Nicolae, Director general CCIA Arad, Gabriela Chiricheu, Director executiv Consiliul Judeţean Arad, Emeric Molnar, director cancelarie prefect, Takacs Janos, preşedintele Centrului de Afaceri Româno-Ungar din Budapesta şi Skapinyecs Peter, directorul Casei Naţionale de Comerţ din Ungaria.

Pentru Municipiul Arad acest eveniment economic este unul foarte important. Totodată vreau să salut participanţii atât din ţară cât şi de peste hotare. Şi nu în ultimul rând vreau să la urez bun venit oaspeţilor cu care avem deja colaborări transportaliere. Oraşul Arad are multe relaţii cu oraşe din Ungaria şi foarte importante în relaţiile economice”  a declarat Levente Bognar, viceprimarul Municipiului Arad.

În acest an la târg sunt prezente 80 de firme dintre care 16 din Ungaria. În cadrul târgului vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

Mă bucur că sunteţi prezenţi la deschiderea celui de-a 22-a ediţii a târgului, un târg care deva a devenit deja o tradiţie. Acest târg încercă an de ansă prezinte cât mai multe elemente pentru cei interesaţi de domeniul construcţiilor. În acest an participă un număr de 80 de firme dintre care 16 din Ungaria şi pe această cale vreau să mulţumesc reprezentanţilor maghiari pentru prezenţa şi ajutorul pe care ni-l oferă în deschiderea evenimentelor de acest gen. Se deschid deja foarte multe parteneriate ţi înţelegeri în acest domeniu, avem proiecte care se derulează în programul trasfrontalier, de aceea prezenţa lor la acest eveniment este una de bun augur. Anul acesta pentru prima data va fi prezentă la târg o delegaţie economică din Serbia, un număr important de oameni de afaceri care vor încerca să-şi prezinte serviciile şi să încerce să semneze parteneriate cu reprezentanţii care vor fi în cele 2-3 zile la acest eveniment”  a mai spus Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

Recomandările redacției