targUn târg dedicat familiei, la care se vor putea vinde, cumpăra și schimba bunuri pentru mămici, copii și tătici va fi organizat, în luna august, în premieră la Arad, aceasta fiind o ediție pilot a unui viitor eveniment de tradiție.

Conform organizatorilor, Asociația Work At Home Moms – Arad, târgul va avea loc la Sala Sporturilor  „Victoria” Arad, în 23 august, între orele 10.00 – 18.00.

Târgul „MOM2MOM” dedicat mămicilor, copiilor, tăticilor și altori membri ai familiei vine în întâmpinarea mamelor cu inițiativă care și-au transpus ideile sau hobby-urile în produse, mamelor antreprenor care comercializează obiecte sau servicii pentru copii și părinți și mamelor care au nevoie de finanțare pentru proiectele în derulare prin vânzarea/schimbul de produse pe care nu le mai folosesc.

„Veți putea cumpăra sau vinde lucruri manual, în secțiunea Handmade a târgului, veți găsi hăinuţe şi încălţăminte, cărucioare, pătuţuri, jucării, decorațiuni interioare, produse de igienă sisteme ergonomice de purtat şi alte accesorii pentru cei mici. Vom avea si o secțiune Homemade unde vor fi dulciuri făcute în casă și platouri reci“, a precizat Sorina Butcu, managerul târgului.

Aceasta a mai adăugat că pentru rezervări şi informaţii poate fi contactată la adresa sorina.butcu@wahm.ro sau pe mesageria Facebook.

Locurile sunt limitate, iar data limită de înscriere este 18 august 2014.

Pentru cei mici vor fi amenajate locuri de joacă speciale și supravegheate de adulți și vor beneficia de pictură pe față și alte distracții, astfel încât părinții să savureze în tihnă bucuria cumpărăturilor.

Va fi organizată şi o tombolă cu numeroase premii speciale. Intrarea este liberă.

 

Recomandările redacției