Fiecare primăvară aduce dorința de a ne redefini: casa, grădina și colțul de natură și relaxare de care dispunem. De aceea, în perioada 19-22 aprilie Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad vă propune a cincea ediție a Târgului Primăverii, ediție care vine cu un concept inedit, în ton cu anotimpul schimbării. „Pentru această ediție ne propunem să creăm o ofertă cât mai diversă pentru vizitatori, care să regăsească în cadrul târgului cel puțin un domeniu de interes pentru fiecare membru al familiei și care să însemne pentru aceștia timp de calitate petrecut împreună la sfârșit de săptămână”, declară Vlad Cherchezan, coordonatorul târgului.
Vizitatorilor li se propun o varietate de expozanți: crescători de flori și floriști, designeri de interior, specialiști în amenajări interioare, producători și distribuitori de materiale des­tinate amenajărilor, producă-tori și distribuitori de mobilier de interior și exterior, designeri peisagiști, furnizori de echipamente și plante pentru peisagistică, producători și distribuitori de accesorii și decorațiuni pentru grădină și casă, producători și comercianți de bijuterii, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de înfrumusețare, specialiști în măncăruri tip street food, dulciuri și producători de vinuri și bere artizanală.
Pornind de la un târg clasic dedicat florilor și amenajării grădinii, Târgul Primăverii a evoluat datorită clienților săi, care au manifestat un interes tot mai mare către partea estetică, a decorațiunilor interioare și a designului funcțional. Astfel, partea de design și amenajări interioare a venit în mod natural, pentru a completa elementele de amenajare exterioară ale casei și grădinii.
„Pe baza experiențelor precedente, estimăm ca această ediție a târgului să înregistreze peste 10.000 de vizitatori. Vă așteptăm alături de noi la un eveniment plin de prospețime și culoare, care să vă bucure sim­țurile și să vă umple casele de frumusețea primăverii”, declară Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, organizatorul evenimentului.
Experți în domeniu
De peste cinci ani, Târgul Primăverii a fost ocazia ideală pentru crescătorii de flori și florării din vestul țării de a-și expune măiestria. Și în cadrul acestei ediții, vor fi găzduiți numeroși producători locali, care vor oferi o varietate de flori la cele mai bune prețuri.
Pentru că un profesionist va fi întotdeauna cea mai bună opțiune pentru un lucru bine realizat, o secțiune a târgului va fi dedicată specialiștilor în amenajări interioare și exterioare.
Venind în întâmpinarea zilelor primăvăratice cu mobilier, accesorii dedicate grădinii și soluții de iluminare, producătorii autohtoni și distribuitorii de mobilier de grădină vor expune cele mai noi modele, în ten­dințele anului 2018, completate de accesorii ce pot fi integrate cu ușurință în spațiul verde.
Adresându-se unui public mai tânăr, anul acesta, Târgul Primăverii își propune o abordare nouă și îndrăzneață. Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și complexă în cadrul târgului, vor fi puse la dispoziție o serie de servicii și vor fi organizate diverse activități atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Organizatorii pregătesc cai și ponei care vor putea fi călăriți, caleașcă trasă de ponei și workshop-uri pentru cei mici.

Recomandările redacției