Târgul „Produs în Arad” a fost apreciat de mii de arădeni

0
256

Târgul „Produs în Arad” – un eveniment de succes organizat pentru prima dată în cadrul Zilelor Aradului – a adunat peste 20.000 de arădeni în piața Avram Iancu, pe parcursul a trei zile.
Evenimentul a urmărit promovarea și sprijinirea producătorilor locali.
La târg au fost prezenţi peste 50 de producători locali, din 24 de localități: Arad, Seleuș, Vladimirescu, Pecica, Mâsca, Drauț, Felnac, Secusigiu, Zăbrani, Sântana, Șofronea, Curtici, Macea, Pâncota, Lipova, Olari, Păuliș, Bușteni, Ineu, Chișineu Criș, Socodor, Nădab, Galșa, Miniș. A fost amenajată inclusiv o porţiune dedicată special gastronomiei, intitulată sugestiv „Aleea Gustului”.
Ansambluri de muzică populară și dansatori din județul Arad au întreținut atmosfera.
„Noi, arădenii, avem cu ce ne lăuda – în primul rând cu producători care au o cultură a muncii și a lucrului bine făcut! Le mulțumesc tuturor celor care vineri şi sâmbătă au înfruntat canicula, iar duminică ploaia, pe alocuri torențială, şi au prezentat produsele lor de foarte bună calitate. Le mulțu­mesc și arădenilor care au cumpărat produsele, sprijinind astfel proiectul «Produs în Arad»!”, a spus Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
Târgul a fost organizat de Consiliul Judeţean Arad (CJA), în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad şi cu instituțiile sale subordonate. Proiectul a fost coordonat de Direcția de Comunicare și Strategii a CJA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.