Târgul „Produs în Arad” debutează în curând

0
317

Pregătirile pentru târgul „Produs în Arad” – aflat la prima ediție în cadrul Zilelor Aradului – ajung pe ultima sută de metri.
La finele săptămânii trecute, la Consiliul Judeţean Arad, producătorii s-au întâlnit cu reprezentanții administrației județene și municipale, cu cei ai Centrului Municipal de Cultură Arad și ai SC TOP SA Arad.
Producătorii din municipiu și județ s-au informat cu această ocazie privind detaliile tehnice despre târg și au transmis necesitățile lor.
„La prima ediţie a târgului «Produs în Arad» vom avea alături de noi aproximativ 60 de producători din Arad, Buteni, Chisineu Cris, Covăsânț, Conop, Curtici, Drauț, Felnac, Frumușeni, Ghioroc, Gurahonț, Ineu, Iratoșu, Lipova, Macea, Miniș, Nădlac, Șofronea, Olari, Pâncota, Păuliș, Pecica, Secusigiu, Seleuș, Sântana, Turnu, Variaș, Vladimirescu, Zăbrani! Aceştia vor expune şi vinde produse realizate în județul nostru, fie că este vorba de industria alimentară, produse agricole sau obiecte artizanale. Urmează, joi, o nouă întâlnire, pentru ca vineri dimi­neața, în 18 august, să putem inaugura programul «Produs în Arad»!”, a susținut Andrei Ando, director executiv al Direcţiei Comunicare şi Strategii, din cadrul Consiliului Judeţean Arad.
Potrivit Geaninei Pistru, reprezentant al Primăriei Municipiului Arad, proiectul este unul pilot. „În acest an am creat un prim concept pe care urmează să îl dezvoltăm. Ne dorim ca la evenimentele care vor avea loc în Arad să existe o promovare a producătorilor locali, a oamenilor care muncesc în Arad. Deşi este la prima ediţie, ne dorim ca totul să iasă cum trebuie, să surprindem cu diversitatea produselor realizate în Arad şi cu standuri cu personalitate”.
Produsele vor fi vândute în cadrul unei expoziții în perioada 18 – 20 august, în Piaţa Avram Iancu, în cadrul Zilelor Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.