Totul a revenit la normal când vorbim despre parcul Mihai Eminescu în care s-a desfășurat anul acesta Târgul de Iarnă. După ce totul a fost strâns, unii arădeni au observat că totuși ceva a fost lăsat în urmă. Este vorba despre o mulțime de castraveți care au fost folosiți pentru a umple o groapă din parc. Probabil este o idee bună dacă stăm să ne gândim că este un fel de îngrășământ natural, dar nu putem spune că această imagine ajută prea bine când vine vorba despre aspectul orașului.

Așadar, cineva care a avut amplasată ghereta în parc a considerat că nu este nici o problemă să își lase castraveții acolo pentru că oricum aceștia sunt biodegradabili. Nu putem spune însă că arădenii au fost la fel de încântați când au trecut prin parc și au văzut că cineva le-a lăsat o surpriză, ceva nou de admirat în timp ce ies la o plimbare.

Din nefericire este imposibil să se cunoască exact persoana care a făcut acest lucru, cert este că nu asta lipsea parcului nostru și că, orcât de bune ar fi fost intențiile autorului, fapta sa nu a fost văzută prea bine prin ochii celor ce au avut norocul să observe grozăvia.

Sursă foto Vocea Străzii Arad România

Recomandările redacției