Tăriceanu este așteptat să vină la Arad în zilele următoare

0
232

SANYO DIGITAL CAMERASăptămâna aceasta s-a stabilit un fapt care era deja vehiculat în mediile politice și anume desemnarea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de prim-ministru. Desigur, toate acestea în cazul în care actualul premier se va muta la Cotroceni.

Sunt convins că liberalii arădeni nu vor susţine oamenii lui Băsescu şi vor opta pentru refacerea USL, pentru Victor Ponta preşedinte şi Călin Popescu Tăriceanu prim-ministru, pentru o guvernare care să îmbine politicile de sprijinire a mediului privat cu politici sociale care să reducă sărăcia. Prin desemnarea unui liberal pentru poziţia de prim-ministru, Victor Ponta arată că va fi cu adevărat un preşedinte care uneşte, un preşedinte care va depăşi interesele de partid şi va aduna toate forţele capabile să muncească pentru o România mai bună”, a spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Din partea Partidului Liberal Reformator, președintele Organizației Municipale , Ionel Ciupe ne-a declarat: „Așteptăm prezența domnului Călin Popescu-Tăriceanu la Arad. Vrem să dăm astfel un semnal foarte clar, celor care mai au încă ezitări, că promisiunile din 2012 nu au fost doar vorbe în vânt. Mai sunt destui primari în județ care nu cred că au abandonat crezurile cu adevărat liberale. De aceea, sunt convins că în turul al doilea vom avea rezultate foarte bune la Arad și în judeţ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.