Familia rapsodului Petrică Moise este decimată de Covid! Artistul de muzică populară s-a stins, pe 2 octombrie, răpus la 74 de ani de Covid. La doar câteva zile a venit o altă veste terifiantă! Fiica cea mică a artistului, Lia Moise (în vârstă de 51 de ani), a murit și ea, tot din cauza virusului nemilos.
E jale de nedescris în familia lui Petrică Moise! Marți, 12 octombrie, fiica artistului a fost și ea răspusă de virusul Sars-CoV-2, la câteva zile după ce tatăl ei, Petrică Moise, a fost înmormântat.
Lia Moise, la rândul său interpretă de romanțe, era internată, la fel ca tatăl său, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost diagnosticată cu COVID, anunță opiniatimisoarei.ro. Lia Moise locuia împreună cu tatăl ei (74 ani) și amândoi au ajuns la spital cu plămânii grav afectați, starea lor de sănătate înrăutățindu-se extrem de rapid. La fel ca Petrică Moise, fiica lui cea mică, Lia, nu era vaccinată anti-Covid. Petrică Moise, care era unul dintre cei mai renu­miți cântăreți de muzică populară din Banat, a murit în 2 octombrie, fiind înmormântat în cimitirul din localitatea natală, Chișoda.

Recomandările redacției