Daniel Oancea, tatăl fetiței ucise și incendiate, s-a întors recent din străinătate, mai precis din Olanda, fiind țara în care s-a stabilit. În urmă cu două săptămâni a povestit pentru Impact.ro traseul ce avea să-l facă pentru întoarcerea în țară: Peste puțin timp voi ajunge la Viena, apoi Budapesta și sper ca cel târziu în după-amiaza zilei de joi să fiu la Arad”.

Tatăl întors din străinătate pentru a-și îngropa fetița, după ce a așteptat o săptămână pentru a-i putea lua trupul de la morgă, a aflat din presă că peste weekend, mama deja a îngropat-o, cu toate că pe rol există dosar depus pentru Substituire acord înhumare în Buzău, pe temeiul că în Arad nu aveau nicio rudă, conform impact.ro.

În plus, în opinia tatălui, mama ar trebui decăzută din drepturile părintești. Acum tatăl așteaptă decizia judecătorilor și va începe demersurile de tragere la răspundere a celor care nu l-au anunțat ca să-și poată conduce copilul la cimitir, sunt informațiior transmise de avocatul Cuculis pentru Impact.ro.

Daniel Oancea este extrem de supărat pe mama copilei și a spus, în urmă cu două săptămâni, că nici măcar nu l-a sunat pentru a-l anunța că le-a murit copilul. Acesta a vrut să-și îngroape fetița la Buzău, fiind locul său natal, iar pentru acest lucru și-a adus toată familia din Olanda.

Recomandările redacției