Daniel Oancea, tatăl micuței Antonia, de patru ani, ucisă și arsă săptămâna trecută la Arad, de către concubinul mamei sale, are o nouă problemă de rezolvat, după nenorocirea familială care l-a lovit recent. El nu se numără printre persoanele vaccinate, iar țara în care s-a stabilit, Olanda, a intrat recent pe lista roșie actualizată de partea română, prin Comitetul Național pentru Situații de Urgență, din cauza creșterii alarmante a infecțiilor și în acel colț al Europei.

Ca atare, Daniel Oancea s-ar putea să se vadă nevoit să stea în carantină, cel puțin zece zile, dacă nu chiar 14.

În cadrul unui interviu acordat publicației Impact.ro, tatăl biologic al Antoniei a făcut mai multe dezvăluiri. Nu m-am vaccinat și am aflat că risc să stau în carantină 14 zile. Am luat legătura cu cei de la ambasada Olandei de la București, eu fiind și cetățean olandez, dar încă nu am primit un răspuns clar. Sunt în posesia unui test de tip PCR care arată că nu sunt infectat, dar am înțeles că dacă vii din așa numita zonă roșie, cum e cazul meu, nu mă scutește de carantină. Or, vă dați seama, nu pot sta în carantină! Caut disperat o soluție! E un caz aparte, așa că încerc să rezolv cum mă pricep mai bine, a declarat Daniel Oancea pentru Impcat.ro.

Femeia aia nu m-a sunat nici măcar să mă anunțe că ne-a murit copilul“

Întrebat dacă a vorbit cu fosta parteneră de viață despre cum se va desfășura înmormîntarea, acesta a răspuns ferm: Ce discuție?! Femeia aia nu m-a sunat nici măcar să mă anunțe că ne-a murit copilul. Iar ori de câte ori am sunat-o nu mi-a răspuns. De aceea mă opresc direct la Arad. Voi cere autorităților să-mi permită să-mi îngrop fata, pe Antonia, la Buzău, acolo de unde mă trag. Eu așa vreau să procedez. Și mi-am adus pentru asta și mama, și restul familiei din Olanda, ca s-o îngropăm creștinește.

Antonia nu suferea de autism

Întrebat de Impact.ro dacă fetița suferea de autism, Daniel Oancea a răspuns: Nu, nu e adevărat! Știam că avea un certificat de handicap de gradul I, dar asta fiindcă atunci când era mică nu reușea să vorbească normal, în ritm cu copiii de aceeași vârstă. Dar lucrurile evoluaseră mult în bine. Am vorbit des cu fiica mea și am putut observa asta. Povestea cu certificatul de handicap îi permitea și măica-sii să mai aibă un ban.

În ceea ce privește situația celuilalt copil, mă voi judeca, cel mai probabil pentru a putea să îl iau cu mine. Nu-l pot lăsa aici pe Oscar, un copil de trei ani, după ce s-a întâmplat. Oricât va dura ca timp chestiunea prin tribunale, voi aștepta! Oscar e singurul copil care mi-a rămas, așa că voi încerca să fac tot ce trebuie ca statul să mi-l încredințeze“.

sursa: www.impact.ro

 • Ferenc spune:

  Vai de p**a ta…

 • Bart spune:

  Nu te mai da intelept ca ai si tu partea ta de vină, am citit alta stire in care scria ca nu ai vorbit cu copiii de cateva luni. Pai ce tată poate sta atâta timp linistit fara a se interesa de situatia copiilor ramasi in grija unei mame care si-a refacut viata? Pai tu trebuia sa evaluezi situatia, sa vii sa il cunosti pe concubinul proastei cu care copiii tai stau sub acelasi acoperis, sa porti o discutie cu el, sa vada criminalul ca acei copii au si un tată căruia ii pasă de ei. Sper ca băietelul sa ajunga la tine si sa ai grija de el asa cum ar trebui, asta doar dupa ce autoritatile te evalueaza si constată că nu ești și tu vreun drogălău prin Olanda.

  • Mihaela spune:

   Logic aveți dreptate,dar practic nuuuu.
   In nici o familie destrămată nu se întâmplă așa ceva,legea lasă copiii la mamă,apoi ea le spune ce dorește despre tată,și 90%din cazuri se întâmplă că Tații sa nu poată comunica cu copiii lor.
   O spune o femeie (copil crescut de mama)

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției