Anchetatorii fac chiar la această oră reconstituirea morţii copilei de patru ani. Tatăl vitreg al fetei, principalul suspect , a fost adus acasă, în apartamentul în care se crede că a fost ucisă fetiţa.

Omul recunoaşte că a dus trupul fetei pe câmp într-un geamantan, însă se contrazice în declaraţii.

Inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptelor, a declarat doar că în cursul zilei de sâmbătă a auzit un zgomot, o lovitură în baie şi a observat că victima căzuse pe gresie în exteriorul căzii.

Apropiindu-se de copil a constatat că fetiţa nu are puls, astfel încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru pe care l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taximetrul până în cartierul Bujac din cartierul Aurel Vlaicu din Arad.

După ce a ajuns în zona cimitirului din Bujac a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând apoi de la faţa locului.

Inculpatul nu a recunoscut nici incinerarea cadavrului.

Mama copilului nu ştia de cele întâmplate, născuse de şase zile şi nu a venit acasă decât în cursul zilei de luni.

A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răpuns că se află în vecini.

Conform declaraţiei martorei, este cunoscut ca şi consumator de droguri„, a declarat procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Arad, Ruxandra Tarcea, marţi, în exclusivitate, la Antena 3.

Tatăl copilei a fost reținut marţi, este în custodia poliţiştilor, iar el urmează să fie prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru acuzaţiile care i se aduc, de violenţă în familie, omor şi profanare de cavadre, el riscă să-şi petreacă peste 20 de ani în spatele gratiilor.

În toată această perioadă, mama fetiţei era în spital de şase zile, cu un nou-născut.

Sursa: Antena3

Recomandările redacției