ineuZărăndanii nu glumesc și au bifat cel de-al treilea succes consecutiv, fără a primi gol. La Turda, Ineul a suferit puțin doar în startul partidei cu teamul lui Dan Stupar, după care și-a impus punctul de vedere. Portarul Florin Rusu a făcut încă un meci mare, însă în general Ineul arată ca o formație extrem de solidă în acest moment al sezonului.
Meciul a debutat cu dominarea gazdelor și câteva ocazii la buturile ineuane. Șuturile lui Vigariu și Șulea au fost respinse de Florin Rusu, iar Paianu a tras prea slab din interiorul careului. Apoi, Rusu a mai reținut un șut la colțul scurt al lui Grecu, iar pe o contră, Pampea a reținut în ultimul moment din fața lui Alin Drăgan. La mijlocul reprizei, turdanii au purtat un contraatac periculos, dar Grecu a întârziat șutul și a fost blocat de Bier. În ultimele 10 minute ale reprizei nu       s-a mai întâmplat nimic notabil. Era 0-0 la pauză.
Partea a doua la Turda a început cu un șut al lui Văscan ce s-a dus puțin pe lângă poarta lui Rusu, iar de partea cealaltă nou-intratul Băd a fost anticipat cu capul de portarul Pampea, ieșit la intercepție în afara careului. Ineul a profitat de momentul bun și a punctat și pe tabelă. În minutul 55, Georgiu a tras la poartă, Pampea a respins în față, fundașii săi nu au avut reacție, iar Tătar a marcat în poarta goală. Gazdele au dat imediat replica, dar Rusu a respins excelent șutul lui Grecu ce s-a dus apoi în transversală, iar pe contraatac s-a făcut 0-2. Băd a scăpat singur și l-a lobat pe Pampea din unghi. Dan Stupar nu a mai avut ce pierde și l-a aruncat în luptă și pe experimentatul atacant, Cosmin Tilincă. Cu toate astea, defensiva Ineului a rezistat fără mari probleme, mai ales că Rusu a prins o zi mare. Portarul zărăndanilor a mai reținut odată din fața lui Grecu, la ceea ce a fost ultima ocazie a gazdelor. De partea cealaltă, Pampea a evitat golul trei al Ineului după șutul lui Băd din careu la colțul scurt.
Formații:
Arieșul Turda: Pampea – Văscan, Șt. Popa (Tilincă), Musca, Moțet – David, Vigariu, Paianu, Muntean – Grecu (Șoancă), Șulea (Siecoban).
Ineu: Rusu – Cornea, Bilia, Bier, Suslak – Francescu (R. Popa), Iambor (Băd) – Tătar, Georgiu, Talpaș – Drăgan (Malancu).
Arbitri: Bajko Barna, Szabo Attila și Simo Zoltan (Harghita).
Observatori FRF: Ion Hotico (Baia Mare) și Valer Vancea (Oradea).

Recomandările redacției