Taurul – unul dintre cei mai mari asasini din istorie a reapărut

0
443

I se spunea Taurul în vremurile tinereții, dar acum nu mai seamănă cu ce a fost.

Sammy Gravano este unul dintre cei mai cunoscuți mafioti din istorie. Acesta a facut parte din celebra familie Gambino, și a fost al doilea ca putere în clanul mafiot, după faimosul John Gotti, cel mai cunoscut mafiot din istorie.

Gravano era poreclit Taurul, pentru forta sa impresionantă, dar si pentru ferocitate cu care își ucidea victimele, avand în total 19 crime recunoscute, însa cifrele neoficiale sunt mult, mult mai mari, unele declarații din lumea Mafiei spunând că Gravano a ucis peste 60 de persoane.

In 1991, dupa ce el si Gotti au fost arestati, Gravano a preferat sa isi toarne seful pentru a scapa de pedeapsa. Acesta a obtinut o intelegere cu anchetatorii si a scapat foarte usor, fata de Gotti, care a stat in inchisoare pana a murit.

Totusi, Gravano nu a rezistat tentatiei de a comite infractiuni si a fost dupa gratii de mai multe ori. Fiind o tinta a Mafiei, acolo unde pedeapsa pentru cooperarea cu Politia este moartea, Gravano a fost protejat o vreme de stat.

Desele încalcari ale legii l-au dus însa in situatia de a se apara singur, asa ca Gravano a disparut o perioada lunga de timp, pentru a aparea recent in prim plan.

Ajuns la 73 de ani, Gravano este un batranel slabanog, cu tatuaje, pe care nu ai da 2 bani. Gravano arata acum ca o fantoma. Putini stiu insa ca acest bătrânel a ucis zeci de oameni în anii 80!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.