Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a participat la inaugurarea tronsonului de drum care face legătura între localităţiile Tauţ şi Şilindia. „Este o nouă dovadă a viziunii Consiliului Judeţean Arad, de a lega localităţiile judeţului, de a facilita cetăţeniilor o cale cât mai scurtă spre anumite institiţii cum ar fi Judecătorii sau Cărţi Funciare. Acest drum scurtează distanţa dintre Tauţ şi Şilindia cu 12 km şi, după finalizarea proiectului integral de accesibilitate a drumurilor intercomunale, va ajuta cetăţenii din această zonă a Tauţului să ajungă direct şi nemijlocit acolo unde doresc“ a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Drumul inaugurat are o lungime de 5 kilometri şi leagă direct Tauţul de Şilindia. Este o realizare din fondurile CJA, valoarea lucrării fiind de 2,9 milioane lei.

De asemenea, Administraţia comunei Şilindia a completat investiţia Consiliului Judeţean cu asfaltarea unui drum, pe un proiect european, care sublinează eforturile primăriei de dezvoltare a comunităţii.

Încercăm să oferim fiecărui cetăţean confortul necesar statutului de membru al UE, prin diferite investiţii, fie că ele se regăsesc în drumuri, în asigurarea aliomentării cu apă, a canalizării sau alte proiecte accesate de către Conisiliul Judeţean în colaborare cu comunităţiile locale“ a completat Nicolae Ioţcu.

Recomandările redacției