Echipa fanion a Aradului a desăvârșit seria de rezultate pozitive începută în etapa a 13-a a Ligii a II-a chiar la intrarea în vacanță. Cele trei puncte adăugate în clasament în urma succesului cu Foresta Suceava i-au urcat pe utiști pe un loc secund ce înseamnă promovare directă în elita fotbalului românesc. Prin urmare, masa festivă din seara trecută a fost și mai dulce.
Pur și simplu, Taverna (Pecicană) a fostului senator Traian Constantin Igaș s-a luminat de optimism, încredere și satisfacția muncii depuse în condiții speciale din ultimele luni de zile. UTA e pu­ternică prin grupul său, prin calitatea sportivilor, profesioniștilor și oamenilor aflați în slujba culorilor „alb-roșii”, dar poate șă-și propună să devină și mai puternică la primăvară.
Dacă jucătorii sunt de duminică într-o vacanță binemeritată, semi-activă ca urmare a programului de pregătire personalizat primit din partea staffului tehnic, conducătorii și tehnicienii au intrat în ședință ieri dimineață. Îaninte de a pleca în Spania, pentru a petrece Sărbătorile alături de familie, Laurențiu Roșu a trasat linia pe piața de transferuri. Este posibil să apară și o listă scurtă de disponibilizări, însă mai importante sunt posibilele nume ale  achizițiilor. La finalul partidei cu Foresta, „principalul” UTA-ei recunoștea că și-ar dori trei-patru întăriri la nivel de lot pentru la primăvară și toate din rândurile fotbaliștilor cu experiență. Ceea ce vor reuși șefii rămâne de văzut, dar, cu sigurață, ei sunt obligați să fie mult mai activi pe piață decât în vară, dacă doresc să țină cu dinții de acest loc promovabil cucerit cu trudă, sacrificii și momentul de inspirație de pe 10 octombrie.

Recomandările redacției