Sub sloganul „Utiștii se întorc acasă!”, suporterii celei mai titrate grupări fotbalistice din România „sărbătoresc” inaugurarea arenei „Francisc Neuman”, aflată în construcție de 4 ani de zile. Fanii nici măcar nu doresc să le ia fața autorităților locale, care au la disp­o-ziție pentru tăierea panglicii și artificii toată ziua de luni, 21 mai, prevăzută ca termen de finalizare a stadionului și au mutat „fiesta” în această seară, de la ora 19.
Promovat în mediul Facebook, dar și în prea locală, evenimentul ar putea strânge mii de utiști, care sunt sfătuiți să aibă ceva mărunțiș la ei. „Biletele pentru marele eveniment au fost tipărite! Ele vor fi distribuite participanților la inaugurarea de marți, începând cu ora 19:00, la prețul simbolic de 2 bani pentru că, până la urmă, nici măcar atât nu valorează speranțele noastre. Vă așteptăm cu drag să tăiem împreună panglica de la noul stadion al Aradului, la o zi după finalizarea lucrărilor! Marți, 22 mai, ora 19:00, utiștii se întorc acasă!”, e ultimul anunț al ultrașilor „Bătrânei Doamne”.
Totodată, membrii galeriei utiste s-au pozat cu un banner într-una dintre peluzele încă neterminate din Calea Aurel Vlaicu (dar, mai e timp până marți). Mesajul e îmbietor: „Marți e sărbătoare / Ne vedem la inaugurare!”
Sunt toate premizele ca alături de marșul utist din noiembrie 2007, desfășurat sub sloganul „Nu lăsa UTA să moară!” și terminat în fața Primăriei, adunarea de marți seara să fie una dintre cele mai mari manifestări civice ale suporterilor Campioanei Provinciei, sătui de batjocura administrației locale.

Recomandările redacției