Când joacă împotriva formațiilor din județul natal, nădlăcanul Bozian se mobilizează suplimentar și asta a făcut și la Cermei. Mijlocașul ofensiv al Lugojului l-a învins de două ori pe Rusu, într-un meci în care gazdele au avut multe de comentat la adresa arbitrilor.
Prima fază dubioasă s-a petrecut chiar în minutul 6, când Rus a centrat în fața porții, Calvin a făcut o alunecare, iar „fluierașii” au considerat că a atins balonul și cu mâna. Lovitura de la 11 metri a fost executată precis de Bogdan Bozian și timișenii luau repede conducerea pe tabelă. Gazdele au reacționat prompt, dar Păduraru a respins șutul lui Suslak din lovitură liberă, iar Diarra nu a cadrat lovitura de cap la centrarea lui Aldan. Lugojul a fost periculoasă la o nouă fază fixă, dar Livan a greșit de puțin ținta dintr-o lovitură liberă de la 17 metri.
Bozian a fost în mare vervă la începutul reprizei a doua. După două lovituri libere trimise de puțin alături, „decarul” lui Petruescu a punctat pentru 0-2 cu un șut cu stângul de la 16 metri. Era minutul 65, pentru ca 10 minute mai târziu, Bulza să dea iluzia revenirii cu golul de 1-2, marcat cu un șut ce l-a surprins total pe Păduraru. Deși a forțat cu toate liniile, Cermeiul a dat peste un adversar ce s-a apărat atent, dar și un arbitru care a considerat că fotbaliștii gazdelor solicit degeaba lovituri de la 11 metri.
Formații:
Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc (68 Vereș), Suslak (90+2 Fl. Brîndușe) – Coșa, Nistor (61 Purece), Varga (68 Popa), Aldan – Diarra – Bulza.
Lugoj: Păduraru – Ciobanu (50 Loga), Drăghici, Miculescu, Roșie – Lazea, Ciubotariu – Drăgoescu (Stoica), Bozian, Livan (85 Marta) – R. Rus.
Arbitri: Gabriel Almas – Ioan Cozorici, sergiu Duma (toți din Zalău). Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea) și Adrian Copăcean (Caraș severin)

Recomandările redacției