Taxele la Biblioteca „Alexandru D. Xenopol” rămân la același nivel și anul viitor

0
267

Administrația județeană, care asigură integral resursele pentru funcționarea Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad a hotărât în ședința de miercuri să nu majoreze taxele la Bibliotecă nici anul viitor. Cu alte cuvinte, acestea se vor menține la nivelul acestui an.
Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad este o instituție de cultură de tip enciclopedic, integrată în sistemul național de biblioteci publice, a cărei misiune este orientată pentru a servi interesele de informare, educație permanentă, studiu, dezvoltarea personalității, lectură și recreere exprimate de către cetățenii municipiului și județului Arad. Deține peste 600.000 de cărți și colecții speciale, atât la sediul central, cât și la cele patru filiale din cartierele municipiului Arad (Micălaca, Aurel Vlaicu, Aradul Nou și Sânicolau Mic).
Pentru a veni în sprijinul cititorilor de toate vârstele din municipiul și județul Arad, din această lună Sala de Lectură Carte și Periodice este deschisă și sâmbăta, între orele 9.00-13.00. (S.S)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.