O inițiativă care să sprijine toți medicii ce se luptă contra virusului și care trebuie să stea mai mult la muncă decât acasă a fost pusă la cale cu ajutorul mai multor taximetriști. Mai exact, este vorba despre gratuitatea curselor pentru medicii ce trebuie să ajungă acasă sau la muncă, toate acestea fiind posibile odată cu prezentarea legitimației. 

„Doresc să mulțumesc tuturor colegilor care s-au alăturat inițiativei ,,Taxi pentru sănătate ” prin care oferim gratuit transport de acasă la spital și invers pentru doctori și asistente, doar trebuie să anunțe telefonic sau să facă comandă online (Taxi Europa, Taxi Alfa, Taxi Arad) la care să specifice că este cadru medical. Începând de azi 18.03.2020 de la ora 13, o să avem lipite stikere pe ușa laterală dreapta spate pentru a fi mai ușor de recunoscut în trafic“, a fost mesajul inițiatorului Alin Florin Popa.

Acesta și mulți colegi de-ai săi s-au gândit că dacă altfel nu pot să ajute, aceasta este cea mai bună metodă prin care își pot demonstra solidaritatea față de cei ce luptă direct cu virusul și față de oamenii care încearcă cel mai tare să țină situația de sub control. Ideea lui Alin i-a făcut pe mulți să realizeze cât de important este să ajute dacă au posibilitatea, extrem de mulți taximetriști alăturându-se campaniei într-un timp extrem de scurt. 

 

Recomandările redacției