Taximetrişti amendaţi pentru transport ilegal de persoane

0
245

taxi

O acţiune pe raza municipiului pentru combaterea transporturilor ilegale de persoane în regim de taxi a fost desfăşurată zilele acestea de poliţiştii rutieri. În subsidiar, au fost aplicate amenzi pentru alte abateri de la normele circulaţiei pe drumurile publice.

Cu această ocazie au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 16.000 de lei, din care 12 pentru neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, 8 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 42 pentru alte abateri de la normele rutiere, iar 21 de pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare.

Totodată din totalul de 88 de sancţiuni contravenţionale, 5 sancţiuni au fost aplicate conform Legii nr. 12/1990 pentru efectuarea de transport ilegal de persoane în regim de taxi, persoanele care desfăşurau astfel de activităţi ilicite fiind depistate pe Calea Timişorii şi pe ruta Arad – Sânmartin. De asemenea, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.