La finele săptămânii trecute, mai exact pe 22 septembrie 2016 a avut loc Ziua Taximetristului Arădean, sărbătoare mult asteptată de către toți cei care în ultimii 8 ani au dat curs invitației de participare. Inițiatorii evenimentului, consilierii locali PNL, Geanina Pistru și Lucian Riviș-Tipei, împreună cu directorul Centrului Județean de Voluntariat, Glad Varga, s-au asigurat și la această ediție că taximetriștii și restul participanților s-au simțit minunat atât la turneele de fotbal și tenis, cât și la festivitatea de premiere de după.
„Mă bucur să văd că tradiția acestei sărbători, a taxi­metriștilor, a avut un impact pozitiv și la această ediție. Consider comunitatea de taximetriști un grup de prieteni care ne sunt mereu aproape la orice oră din zi și din noapte, după cum fiecare dintre noi știm și cărora le datorăm ca măcar o dată pe an să îi sărbătorim cum se cuvine”  a declarat Geanina Pistru
Consilierul local Riviș-Tipei
ne-a spus că în acest an, în organizare s-au implicat mai mulți oameni ca în edițiile trecute: „am fost plăcut surprins să văd membri ai societății civile implicați activ în acest eveniment și consider că acesta a fost unul dintre factorii care au determinat succesul Zilei Taximetristului Ară­dean. Este o bucurie să vezi cum de la an la an această sărbătoare ia amploare și aduce oamenii aproape”
În acest an, Glad Varga, directorul Centrului Județean de Voluntariat, a fost alături de taximetriști, de ziua lor: „particip la această sărbătoare de la prima sa ediție și constat că devine din ce în ce mai emblematică pentru arădeni. Meritul este al inițiatorilor, care au avut inspirația fantastică de a crea încă un eveniment care să apropie comu­- nitatea și bineînțeles al taximetriștilor, fără de care Aradul ar fi mult mai sărac”.
Printre cei prezenți s-au numărat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, precum și vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea.
(G.C.)

Recomandările redacției