femeie_tristaLa început eşti furioasă şi vrei explicaţii. Apoi, te gândeşti că nu meritai aşa ceva. În final, te simţi deprimată şi fără chef. Nu te închide în casă! Orice problemă poate fi depăşită.
Deşi se întâmplă tuturor ca la un moment dat să se despartă, când eşti în această situaţie, parcă nici un sfat nu mai funcţionează. Oricâte explicaţii logice ale despărţirii ai găsi, nici una nu are cum să te mulţumească. E o perioadă dificilă, pe care o poţi depăşi mai uşor dacă îţi organizezi timpul în aşa fel în-cât să fii ocupată şi să nu te mai gândeşti continuu.

HOBBY-URI UITATE

Acum, că eşti singură şi trebuie să te gândeşti doar la tine cînd faci planuri, vei descoperi câte lucruri ai uitat atunci când erai într-un cuplu. Majoritatea sunt legate de pasiunile tale, de unele lucruri la care ai renunţat din lipsă de timp sau din alte motive. Acum ai libertatea să faci exact ce vrei, când doreşti, fără să mai iei în calcul şi ce spune partenerul tău.

NU STA SINGURĂ!

Primul impuls, după ce el ţi-a dat de înţeles că nu mai e cale de întoarcere, este să te închizi în casă şi să-ţi plângi de milă. Deşi poate părea că nimeni nu te înţelege când îţi spune că sunt şi lucruri mai rele, ăsta e adevărul. Fiecare dintre noi are probleme. Aşa că nu evita contactul cu prietenii apropiaţi, ba, din contră! Vorbeşte cu ei, sunt oameni care ţin la tine şi care te vor ajuta să treci peste această perioadă. Vei descoperi, astfel, că există şi persoane care te apreciază şi pentru care eşti importantă.

CE E DE FĂCUT?

Chiar dacă e dificil să te gân-deşti la planuri, ordonează-ţi priorităţile. Oferă-ţi timp pentru tine! Ieşi în oraş şi distrează-te cu prietenele tale, în-cearcă să nu mai afli veşti despre fostul tău iubit, mergi la cursuri, unde vei întâlni oameni cu aceleaşi pasiuni ca ale tale. Nu lua despărţirea ca pe cel mai rău lucru care ţi s-a întâmplat şi canalizează-ţi energia către lucruri constructive, care îţi fac plăcere şi te relaxează.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției