Ţeapă de miliarde de lei, dată statului de un administrator

1
207

administratorPoliţiştii de investigare fraude au reţinut zilele trecute un bărbat care, în calitate de administrator al unei societăţi, este bănuit că a creat bugetului de stat un prejudiciu de 3.918.752 de lei.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, în perioada ianuarie 2012 – octombrie 2012, în calitatea sa de administrator al unei firme cu profil de achiziţii cereale, P.M. nu ar fi înregistrat integral în contabilitatea societăţii veniturile realizate, sau a înregistrat operaţiuni fictive, aducând un prejudiciu, astfel, bugetului de stat”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Arad.

Faţă de administratorul societăţii s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

1 COMENTARIU

  1. Gaselnica ziaristica – in titlu „miliarde”, in text „miloane”. Pe cand ziaristii vor invata ca, de multi ani, moneda oficiala este RON si nu ROL ? Bine ca nu publica sumele in techini, creitari, coroane, sesterti etc. Sau, „miliarde” suna mai senzational ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.