Teatrul arădean se mută la noi acasă

0
315

Începând cu data de 20 decembrie, arădenii pot susține cultura locală din confortul propriilor case, cumpărând bilete la spectacolele difuzate de Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad și Trupa Marionete, spectacole pe care le pot vedea online, la orice oră doresc.

,,Trăim vremuri dificile, iar cultura locală are, mai mult decât oricând, nevoie de sprijinul comunității. Tocmai de aceea, începând cu data de 20 decembrie, spectacolele noastre pot fi vizionate de acasă, din confortul propriei locuințe, achitând contravaloarea unui bilet. Suntem siguri că spectatorii arădeni și nu numai înțeleg importanța acestui gest și vor fi alături de noi, așa cum și noi suntem alături de ei, de atâta vreme, dăruindu-le bucurii teatrale.” , ne-a spus Bogdan Costea, managerul TCISA

Biletul pentru spectacolele difuzate online costă 20 de lei. Pentru a intra în posesia unui bilet, trebuie să accesați platforma www.eventim.ro., să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail un cod de acces. Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.

Primele spectacole difuzate cu bilet sunt ,,Capra cu trei iezi” (duminică, 20 decembrie, începând cu ora 11.00) și ,,Totul despre femei”, de Miro Gavran  (duminică, 20 decembrie, începând cu ora 19.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.