Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad joacă ce au votat spectatorii

0
248

La final de stagiune se joacă pe placul arădenilor. Asta pentru că dumneavoastră, spectatoriii, ați fost cei care ați ales care vor fi cele două spectacole (unul la Sala Mare și unul la Sala Studio) care vor încheia stagiunea 2017-2018.
Astfel, în 23 iunie, de la ora 19.00, se joacă, în Sala Studio; „Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban– spectacol clasat pe locul I în topul preferințelor voastre cu 47 de voturi. Același Cristian Ban semnează și spectacolul clasat pe locul II printre preferințele voastre. Este vorba despre spectacolul „Ai mei erau super!”. Clasamentul stabilit de spectatori încrie pe locul III spectacolul „Tatăl”, în regia lui Radu Iacoban, urmat de „Flori de mină” semnat regizoral de Ștefan Iordănescu și de „Complexitatea apartenenței” – regizat de Radu Nica.
„Atunci când vorbim despre cele mai iubite spectacole jucate la sala mare, putem spune că spectatorii au fost mai darnici. Și asta pentru că, pe primul loc, au plasat, cu același număr de voturi (40), două spectacole: «Don Juan se întoarce de la război» (regia Horia Suru) și «Disputa» (regia Vlad Massaci)”, menţionează organizatorii. Pe locul doi se plasează spectacolul „Take Ianke și Cadîr” (regia Laurian Oniga), urmat de „Geniul crimei” (regia Antonella Cornici) și „Exit” (un spectacol de Arpad Schilling).
Și pentru că spectatorului trebuie să i se dea ceea ce a votat , actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” vor juca ambele spectacole clasate pe locul I, astfel: la final de stagiune 2017 – 2018, în 24 iunie, de la ora 19.00 – „Don Juan se întoarce de la război”, iar în toamnă, în chiar deschiderea noii stagiuni: „Disputa”.
(I.P.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.