Teatrul Clasic „Ioan Slavici” își reia activitatea în săli, la 30% din capacitate

0
293

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” își redeschide porțile pentru public, după ieșirea municipiului Arad din scenariul roșu. Instituția de cultură se va putea folosi, astfel, de locurile disponibile în proporție de 30%.

„Ne bucură faptul că putem să jucăm din nou în fața spectatorilor noștri. Pentru ca bucuria revederii să fie și mai mare, în zilele care vor urma, le oferim două dintre cele mai noi producții ale noastre, dar și o premieră. Vrem să îi asigurăm pe cei care decid să ne calce pragul că vom respecta în continuare toate regulile de protecție împotriva Covid19” , spune Bogdan Costea, manager al TCISA.

Reluarea contactului direct cu publicul se va face duminică, 10 ianuarie, la ora 19, când va începe „Carmen Vlaga vorbește cu tine”, un spectacol bazat pe textul ,,Întoarcerea de acasă”  de Ștefan Caraman, în regia lui Ștefan Iordănescu.

Joi, 14 ianuarie, de la ora 19, se va juca, în premieră, „Școala și familia”, după un scenariu de I.L. Caragiale, în regia lui Cristian Ban.

În weekendul care urmează, adică în 16 și 17 ianuarie, vor avea loc două reprezentații ale spectacolului „Terapie de grup”, de Bolba Tamás, Szente Vajk și Galambos Attila, în regia lui Tapasztó Ernő.

Toate spectacolele din cele două săptămâni se vor ține în sala mare.

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a TCISA. Orarul agenției este:  marți, miercuri, vineri, între orele 10.00 și  16.00; joi, orele 10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30; sâmbătă și duminică, orele 10.00-12.00 și 17.00-18.30. În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA, doar până la ora 18:30.

„Spectatorii noștri sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru   limitarea  răspândirii COVID 19”, au cerut reprezentanții teatrului arădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.