Teatrul Clasic „Ioan Slavici” își suspendă spectacolele

0
271

Din cauza răspândirii virusului COVID19, conducerea Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad a luat hotărârea de a suspenda spectacolelor instituției. Măsura intră în vigoare începând din data de 10 și va fi valabilă până în 22 martie. Contravaloarea biletelor achiziționate pentru spectacolele suspendate poate fi recuperată de la casieria Teatrului Clasic din Arad.

Trebuie să fim responsabili și, atât cât ne stă în putință, să limităm răspândirea acestui virus. Tocmai de aceea am decis să suspendăm reprezentațiile programate pe scenele noastre până în data de 22 martie, cu posibilitatea de a extinde această perioadă dacă situația o va cere. În tot acest timp, noi nu ne suspendăm activitatea, ci vom lucra în continuare la proiectele noastre și la pregătirea evenimentelor viitoare”, susține Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Ca măsuri suplimentare de siguranță, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a dispus ca toate spațiile teatrului să fie dezinfectate de mai multe ori pe zi cu soluții dezinfectante pentru suprafețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.