Teatrul Clasic oferă spectacole gratuite arădenilor

0
478

Teatrul Clasic din Arad a decis să dăruiască publicului arădean câte două spectacole pe săptămână. Aceste spectacole vor acea loc pe pagina de facebook a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad. Mesajul oferit de Teatrul Clasic este: „Fiți responsabili, #stațiacasă și bucurați-vă de spectacol!“. Astfel, miercuri, 25 martie, de la ora 19, puteți urmări ,,Cei mari, cei mici…” – un spectacol semnat Ioan Peter Pit.

,,…alături de cei dragi. Cam așa s-ar încheia o urare standard efectuată cu ocazia unui eveniment, de regulă, aniversar. Ce urmează? Mulțumesc, Inimioară, sau Like, în funcție gradul de apropiere față de persoana care te gratulează. Niciodată n-am înțeles de ce se spune ,,alături” și nu împreună cu ei. Despre cum e când începi să trăiești ,,pe lângă” tine, pe lângă ceilalți(mai mult sau mai puțin apropiați) este și povestea care vi se propune. De la distanță. Din pricina situației aparte pe care o traversăm. Vremuri. De învățat să fiu împreună cu mine, cu cei dragi. Și într-o zi, bună, din nou, împreună cu voi”, spune Ioan Peter Pit.

Întâlnirea teatrală de miercuri, 25 martie, de la ora 19, e un bun prilej de a urmări actori precum: Carmen Vlaga Bogdan, Cecilia Lucanu Donat, Andrei Elek și Ioan Peter Pit. Echipa artistică este inspirată de Indre Colta – care semnează costumele, Anamaria Șerban – decorul și George Dancu – muzica.

Spectacolul va fi disponibil pe pagina de facebook a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad timp de 48 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.