The Walt Disney Company. All Rights Reserved.Următorul spectacol la Teatrul de Vară va avea loc chiar în această seară, începând cu orele 19 și este dedicat cu precădere celor mai mici dintre spectatori. Este vorba despre „Mary Poppins”, al trupei Fascinaţia Sunetului din Timişoara, un spectacol muzical pentru copii. Regia artistică este semnată de Andreea Landru, iar coregrafia de Cristina Prelipcian. În distribuţie: Ana-Maria Stanoia, Alexandru Suca, Marilena Chirca, Cristina Vlaicu, Cosmina Şerban.
Mary Poppins este personajul principal al unei serii de romane pentru copii de P. L. Travers şi Mary Shepard. Este o dădacă cu puteri magice care se angajează la familia Banks. Primul roman din serie a apărut în 1934. 30 de ani mai târziu studiourile Disney vor monta un film muzical având la bază seria de romane, cu Julie Andrews în rolul principal.
Teatrul de Vară este un proiect al Consiliului Judeţean şi Centrului Cultural Judeţean Arad, care a demarat în 2012 cu proiecţia filmului „Patimile lui Hristos” de Mel Gibson. Se pare că la Arad au mai fost organizate stagiuni estivale în trecut, fiind reluate acum după aproape 50 de ani. Astfel, următoarele reprezentaţii vor avea loc în zilele de miercuri, săptămânal, pe parcursul lunilor iulie şi august. Aceste ini­ţiative sunt binevenite, mai ales că în această perioadă instituţiile de spectacole din oraş şi-au închis stagiunile, iar intrarea la evenimentele Centrului Cultural Judeţean Arad este gratuită.

Recomandările redacției