fonduriCinci mii de lei este suma care s-a strâns săptămâna trecută la reprezentaţia caritabilă a spectacolului „Viaţa ca un joc uşor” după Botho Strauss în regia Alexandrei Gandi. Aşa cum ne asigură reprezentanţii instituţiei tea­trale banii vor fi viraţi în contul d-nei Alina Ţolea în cel mai scurt timp. Alina Ţolea a fost diagnosticată cu cancer la sân şi urmează să înceapă un tratament care îi poate salva viaţa la clinica doctorului Burzinsky din Statele Unite ale Americii.
„Procedura prin care s-au colectat sumele de bani a fost cea prin depunere de numerar într-o urnă specială amplasată la vederea pu­blicului spectator. De asemenea, a fost pus la dispoziţia publicului spectator un fond de materiale informative, cu numerele conturilor unde se pot face donaţii ulterioare”, a declarat Mihaela Balint, purtător de cuvânt al Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.
„Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad ţine să precizeze că reprezentaţia din seara zilei de 19.04.2013 a fost oferită cu titlu gratuit publicului spectator şi doreşte să mulţu­mească în mod deosebit tuturor celor care au fost prezenţi în sală sau şi-au adus contribuţia la acest eveniment, atât din punct de ve­dere organizatoric, cât şi din cel al reflectării în mass media”, a mai spus Mihaela Balint.
„Viaţa ca un joc uşor” a avut premiera în 18 aprilie, fiind cel mai nou spectacol al Teatrului Clasic Ioan Sla­vici. Din distribuţie fac parte Etelka Magyari de la Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timişoara şi Bogdan Costea. Decorul este semnat de Onisim Colta, iar costumele de Meda Pădurean.

Recomandările redacției