tecsi1Dacă pe faza defensivă Eugen Trică nu are multe variante în lot, sau cel puțin nu la valori apropiate, în atac există fotbaliști care pot veni cu un plus de pe bancă. De exemplu, Iulian Tecsi nu a evoluat niciun minut pentru „alb-roșii” în această stagiune, iar asta în condițiile în care atacanții de careu, Sălăjan și Apostu nu au dat întotdeauna satisfacție.
În aceste condiții, tehnicianul arădenilor chiar se gândește să apeleze la fostul vârf al lui U. Cluj. „Mă gândesc serios să-i ofer șansa să joace, am și vorbit cu el despre asta. Se pregătește exemplar, se implică sută la sută la antrenamente, sper să profite din plin de șansa ce i-o voi oferi sâmbătă sau în meciurile ce urmează. Cam asta le spun tuturor fotbaliștilor mei, inclusiv lui Surugiu care stă din ce în ce mai bine la capitolul pregătire fizică și ar putea intra și el de la început”, a precizat Eugen Trică.
Totodată, acesta îl apără și pe singurul marcator al arădenilor în acest sezon. „Sălăjan a avut o zi mai slabă la Râmnicu Vâlcea doar prin prisma faptului că nu a marcat. Pentru un atacant golul e vital, însă sunt meciuri și meciuri pentru toată lumea. Dar, până la urmă, este important că are ocazii, ca ajunge în poziții clare de gol”, a spus fostul mijlocaș despre tânărul „vârf”.

Recomandările redacției