Procurorii DNA fac percheziţii, miercuri, în judeţul Teleorman, la Serviciul Poliţie Rutieră, Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări şi la o unitate de parchet, într-un dosar în care printre cei vizaţi sunt şeful de la Rutieră şi un procuror, potrivit unor surse judiciare.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că se efectuează cercetări ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, care ar fi fost comise în anul 2015.

În această cauză, procurorii fac 11 percheziţii în judeţul Teleorman, dintre care trei sunt la sediile unor instituţii publice şi restul la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că cele trei instituţii din judeţul Teleorman unde au loc percheziţii sunt Serviciul Poliţie Rutieră, Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări şi o unitate de parchet.

Potrivit surselor citate, printre cei vizaţi în anchetă sunt un procuror, şeful de la Serviciul Rutier şi subalterni ai acestuia din urmă. Cercetările în acest caz se fac în legătură cu modul fraudulos de emitere a unor permise auto.

La finalul percheziţiilor, toate persoanele vizate în cauză vor fi duse la sediul DNA central din Bucureşti pentru a fi audiate.

Anchetatorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Recomandările redacției