Golul din foarfecă al lui Romario Moise la Reșița pare să fi convins televiziunile să fie prezente mai mult la meciurile UTA-ei. Astfel, echipa arădeană nu va mai juca cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu la „matineu” sâmbătă, ci a doua zi, de la ora 14. Probabil, contează și parcursul bun din ultima vreme a formației lui Cristi Lupuț și o dispută dintre echipele de pe locurile 2 și 4, pe Arena „Motorul”, suscită destul interes.
Totodată, arădenii au aflat că vor disputa partida restanță din cadrul rundei a 6-a miercuri, 6 noiembrie, începând cu ora 17,45. Bineînțeles, confruntarea Universitatea – UTA, de pe „Cluj Arena” va fi transmisă și ea în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. În fine, la Pitești, cu FC Argeș se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 15. Meciul e și el transmis în direct pe micile ecrane.
În altă ordine de idei, Bogdan Stancu va face investigații suplimentare pentru a se des­coperi entitatea accidentării suferite la antrenamentul de vineri. Există temeri pentru o nouă ruptură musculară la același picior (stângul), dar în alt loc.

Recomandările redacției