oprescuFC Olt și UTA ajung la întâlnirea directă după rezultate pozitive. Cel puțin elevii lui Oprescu au „lichidat” Motrul cu un sec 3-0, în timp ce UTA a blocat li­derul, deși după cum aveau să decurgă ostilitățile cu jucător eliminat în tabăra Științei, arădenii puteau chiar să câștige.
Privind în urmă, Eugen Trică își menține părerea expusă în seara partidei cu teamul lui Napoli și anume că: „Ne-a fost frică și nu-mi explic de ce. Am vizionat înregistrarea meciului împreună cu echipa,  s-a văzut clar cum am invitat adversarul să ne atace și nu am ținut deloc de minge în superioritate numeric, iar asta nu mai trebuie să se întâmple niciodată. A fost o problemă de atitudine, căci la 1-1 am avut forța să revenim în atac și să ne creăm două-trei ocazii de a marca. Repet, nu mai vreau să văd frică la echipa mea, altfel schimb placa”.
Dincolo, Dan Oprescu se teme – oarecum – de un alt aspect. Și elevii săi s-au văzut depășită de o formație rămasă în zece oameni acum zece zile, iar antrenorul oltenilor are o explicație: „La Craiova am jucat al treilea meci într-o săptămână și s-a simțit oboseala. Înainte cu trei zile evoluasem la Târgu Mureș cu un om în minus maio mult de o repriză și nu am fost deloc proaspeți în Bănie. Întâlnim UTA la patru zile după un alt meci oficial, arădenii au avut o zi în plus față de noi pentru a-și recupera forțele, sperăm să fim pregătiți din  toate punctele de vedere pentru meciul cu arădenii. Se știe că vrem în play-off și nu neapărat pentru că ne dorim să promovăm în Liga 1, ci pentru că tinerii jucători care cresc aici nu ar avea presiunea retrogradării”.

Recomandările redacției