Temperaturi scăzute pentru începutul lunii august, la Arad

0
369

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în intervalul 2 – 15 august, pentru fiecare zonă a țării. Potrivit ANM, în zilele care urmează, temperaturile vor mai scădea la nivelul întregii țări, iar în unele regiuni vremea va deveni mai răcoroasă. 

Faţă de săptămânile anterioare, în județul Arad, regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ponderate, cu maxime diurne, în medie, de 26…30 de grade, chiar mai scăzute în zilele de 5 şi 6 august când va fi o vreme relativ răcoroasă, dar şi mai ridicate, local, de peste 30 de grade, în
4, respectiv 9 şi 10 august.

Ulterior, se estimează temperaturi mai apropiate de normalul calendaristic (26…29 de grade). Minimele termice vor avea uşoare oscilaţii, dar în majoritatea nopţilor se vor încadra în medie între 16 şi 19 grade.

Ploile vor fi frecvente şi în general însemnate cantitativ în zilele de 5 şi 6 august. În restul perioadei de referinţă se vor semnala, local, fenomene asociate instabilităţii atmosferice, cu probabilitate mai mare după data de 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.