Templieri 2 TemplieriO asociaţie de caritate din Frumuşeni, care se îngrijeşte de 22 de copii, a avut parte, ieri, de o frumoasă surpriză venită din partea templierilor arădeni. Chiar dacă nu este vorba despre o familie în adevăratul sens al cuvântului, respectiva asociaţie creşte 22 de orfani, care sunt astfel integraţi într-un mediu domestic, oferindu-li-se şansa unei vieţi normale şi a unei educaţii de calitate.
Membrii Ordinului Cavalerilor Templieri Saint Bernard au pus mână de la mână pentru a face un frumos cadou copiilor, iar ieri, un grup de templieri a fost la Frumuşeni, unde a fost organizată o serbare. Donația pentru cadourile de Crăciun este consistentă și pune în valoare implicarea pozitivă, salutară, în viața socială a Aradului, a acestei organizații de elită.
Comandorul Comanderiei de Arad, care este și Prior de Ungaria al Ordinului Cavalerii Templieri Saint Bernard, susţine că gestul pentru copiii de la Frumușeni nu este singular, dar preferă ca implicarea să fie discretă, pentru că nu publicitatea este scopul templierilor.

Recomandările redacției