Tendințele în machiaj pentru 2020. Culoarea de bază este auriul

0
383

Nick Barna, unul dintre cei mai cunoscuţi make-up artiști din România, ne vorbește despre tendinţele în machiaj pentru următorul sezon. Pasionatele de auriu pot fi extrem de fericite căci în 2020 nu există limite de folosire a acestei culori, scrie Libertatea.
Școlit la Chanel, în Belgia, de unde și-a luat diploma în machiaj, Nick Barna ne spune ce se poartă în anul 2010, atât în materie de culori, texturi, dar și forma machiajului.
„Tendințele care mie îmi plac foar­te mult și care se referă la culoare, sunt pigmenții super strălucitori, texturi metalice și sclipiciul. De asemenea, grafisme cu tuș negru, maro, și de ce nu, toate culorile, care poate avea mai multe texturi: metalic, tuș cu gliter, poate fi desenat în funcție de imaginația fiecăruia”, ne-a povestit make-up artistul.
Acesta mai completează că cele care adoră culoarea auriu vor fi extrem de în­cântate să afle că anul viitor o pot purta chiar și în machiaj. „Culoarea de bază în sezonul următor este auriul. Se folo­sește foarte mult”.
Se promovează buzele groase și sprâncele stufoase
În noul sezon, buzele și sprâncele se poartă cât mai mai mari. Dacă în ceea ce privește buzele le putem contura peste conturul natual, sprâncele le vom purta cât mai naturale și stufoase.
„Tot în tendințe sunt și buzele lucioase, ușor conturate peste conturul natural al buzelor și, bineînțeles, um­brite lejer și apoi aplicat gloss-ul. De asemenea, se păstrează srâncenele boyish (n.r. renunțarea la sprâncenele perfect conturate și aducerea în prim plan a naturalului), care din punctul meu de vedere sunt absolut superbe, pentru că dau oricărui chip acea notă de tine­rețe, de veselie”, a mai spus Nick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.