Tenisul de masă arădean s-a reactivat: „Am început pregătirea, cu respectarea regulilor”

0
266

Odată cu relaxarea măsurilor de la 1 iunie, în ceea ce priveşte activtatea sportivă, secţiile CSM-ului arădean se repun uşor dar sigur în mişcare. Iar sportivii de la tenis de masă, coordonaţi de Cristi Dodean, au intrat deja în sală, pentru o primă etapă de pregătire: „Am început uşor, cu jucătorii legitimaţi. O avem la pregătire şi pe Adela Strună, componentă a centrului de la Bistriţa, dar crescută şi formată de CSM Arad. Antrena­- mentele le-am reluat din 2 iunie, pentru că le era dor să fie din nou împreună. Pe de altă parte, respectăm toate regulile, de distanţare, de igienă şi tot ce este necesar. Nu este deloc uşor să revii în sală, după o pauză de mai bine de două luni, trebuie să parcurgem cu răbdare şi atenţie toate etapele de pregătire”, ne-a declarat Cristian Dodean. În ceea ce priveşte calendarul intern, încă nu se ştie nimic exact, dar există semnale că s-ar dori continuarea sezonului actual pe echipe, în special Superliga.
Dana şi Andreea Dodean,
din nou acasă
Altfel, la Arad se află şi surorile lui Cristi, Daniela Monteiro şi Andreea Golovanov, ştiut fiind faptul că familia Dodean trece printr-o perioadă grea, după plecarea la Ceruri a mamei lor.
Fratele celor trei, Adrian, a rămas în Germania, dar speră să ajungă şi el cât mai curând acasă, odată cu relaxarea restriciţiilor internaţionale de circulaţie: „Dana stă acasă până în 9 iunie, după care pleacă în Portugalia, iar Andreea va rămâne ceva mai mult. Adi este în Germania, din păcate nu a putut ajunge la Arad, ca urmare a restricţiilor datorate pandemiei. Sperăm ca, poate, după 1 iulie, odată cu renunţarea la măsura de carantină, să vină şi el la Arad”, mai spune Cristi Dodean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.