Tentativă de omor, pe Ștrandul Neptun

0
687
7 barbati banuiti de braconaj si detinere ilegala de arme sunt dusi in arest de politisti din cadrul IPJ Tims, Timisoara, Timis, Joi 7 Martie 2019, Cornel Putan

După o noapte plină cu băuturi alcoolice și dansuri lascive, un tânăr ce se afla într-un club de manele de pe Ștrandul Neptun a devenit agresiv și a reușit să înjunghie unul dintre agenții de pază care se ocupau cu ordinea și liniștea în cursul nopții de ieri.
Astfel de localuri sunt recunoscute pentru că mereu se întâmplă câte ceva, mai ales din cauza consumului excesiv de alcool. Ei bine, povestea a continuat și în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 05.30. Din informațiile noastre, un tânăr de 22 de ani a devenit agresiv cu agentul de pază de aproximativ 30 de ani care a fost chemat de una dintre fetele ce se aflau în local.
Acesta a înjunghiat agentul de pază care a venit să îl liniștească, apoi a luat-o la fugă. Tânărul însă nu a reușit să ajungă prea departe pentru că a fost prins de colegii agentului pe centrul orașului, în jurul Primăriei, mai departe fiind cercetat penal pentru tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.