Teo Răduţ i-a făcut buletin Cupei Shodan

0
198

radutPovestea a început în pragul trecerii în mileniul trei. Ediţia din 2014 a Cupei Shodan la karate a fost cea de XIV-a, iar Teo Răduț se poate declara fericit.
Aniversarea „vârstei de buletin” a reunit peste 200 de sportivi de la 18 cluburi din țară, mai exact din orașele Bacău, Reșița, Timișoara, Salonta, Deva și Arad (Banzai – antrenor Liviu Meseșan, Cobra – Adi Burzo, Dragonul – Marius Gyenge, Tiger – Liviu Meseșan și Shodan).
În clasamentul general s-a impus Tiger Arad, iar pe doi s-au clasat karateka din Salonta. Poziția a treia a fost împărțită de Reșița și Zanshin Timișoara.
Rezultatele sportivilor de la Shodan: locul 1 la kata – Mario Răduț, Timea Cojocariu, Rareș Golea; locul 2 la kata – Bogdan Panda, Bianca Pătean, Beniamin Vale; locul 3 la kata – Andrei Luca, Raul Cheșa; locul 2 la kumite – Bianca Pătean.
Reuniunea s-a desfășurat în sala de sport a Liceului Pedagogic, iar Teo Răduț a dorit să le aducă mulțumiri celor care l-au ajutat – lui Dan Cuedan (director DJST Arad), Daniel Deac (președinte FRKAMA), Sorin Haiduc (director Liceul Pedagogic), părinților sportivilor și tuturor participanților (sportivi, antrenori, arbitri).
„La următoarea acțiune vor participa sportivii de la Shodan, împreună cu colegi din Timi­șoara și Bacău, este Hall of Fame Munchen 2014, cel mai prestigios eveniment de arte marțiale din Europa”, a transmis Teo Răduț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.