radutMaestrul arădean a trăit momente speciale în aprilie 2013, când dedicația sa pentru lumea artelor marțiale l-a dus în prestigioasa Hall of Fame. Evenimentul – organizat de Federația Mondială de Autoapărare – s-a desfășurat în Germania, la Waldheim – Munchen și prezența lui Teo Răduț a reprezentat o premieră pentru România.
Au fost peste 300 de practicanți de karate de pe tot globul, iar vreme de 8 ore s-au predat tehnici, combinații de autoapărare și lupte de stradă, cu actrița Cynthia Rothrock, campioană mondială de karate la rându-i, invitată specială a zilei.
„Ca urmare a multor acțiuni la care am participat în Germania, am fost invitat și eu să predau la Munchen. La Gala de Premiere am primit titlul de Grandmaster şi Ambasador în Arte Marţiale, alături de încă trei maeştri de 10.DAN. Este un titlu care mă onorează, dar mă şi obligă. A fost o experienţă pe care precis nu o voi uita niciodată. Energia pozitivă şi oamenii minunaţi cu care am intrat în contact îmi dau încredere şi speranţă în tot ceea ce fac”, a povestit Teo Răduţ. După acest moment de marcă, maestrul arădean a dorit să aducă mulţumiri următorilor: Maestrul Gregor Huss (directorul Federației Germane de Autoapărare), Soke Wolfgang Joos Held, Soke Heinz Kohnen, Vasile Dașchievici, Marius Mariovitz, Marcel Bujor Crișan și Costin Scântee.

Recomandările redacției