Teren de fobal sintetic, inaugurat la Pecica

0
537
Pecica teren iarba
Momentul tăierii panglicii inaugurale la noul teren de fotbal

Din această săptămână orașul Pecica are un nou teren de sport cu iarbă sintetică, realizat în zona din spatele sălii mari de sport, la intrarea în oraș, venind dinspre Arad. Noul teren a fost construit de Primăria oraşului Pecica, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Arad și are unele dotări de excepție cum  ar fi: tribune acoperite pentru spectatori și instalație de iluminat nocturn.

Inaugurarea s-a făcut lunea trecută, în prezența primarului Petru Antal, a viceprimarului Miodrag Stanoiov şi a directorului economic al Consiliului Judeţean, Gheorghina Ribovici care este din Pecica. De asemenea au fost prezenţi senatorul Constantin Traian Igaş, consilierii judeţeni pecicani Bölöni György, Dumitru Enăchiuc şi Gheorghe Sabău, consilieri locali, administratorul Sălii Mari de Sport şi numeroși pecicani iubitori de fotbal.

„Imediat după inaugurare, pe terenul de sport s-a și desfășurat un prim meci de fotbal, din cadrul competiției de minifotbal «Cupa Taverna Pecicană» la care s-au înscris un număr de 12 echipe. Meciurile se desfăşoară pe durata întregii săptămâni, în fiecare seară, pe două grupe: old boys şi tineret, finala urmând să se joace duminică“ ne-a relatat Pavel Simka, consilier în cabinetul primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.