icimOradea este adversarul Univ Goldiş ICIM din acest week-end și, în mod normal, e așteptat un galop de sănătate pentru elevele lui Dan Moraru şi Cristina Ciocan. În paralel, tabăra arădeană îşi calculează acum şi şansele la turneul final al Cupei României. Reuniunea va avea loc la Alba Iulia.
„Abordăm orice joc şi adversar la fel de serios. Mă interesează să jucăm perfect în apărare, în condiţiile în care e un meci cu rezultat cunoscut. Cât despre faptul că turneul final al Cupei României are loc la Alba Iulia, semifinala cu Târgovişte rămâne la fel de grea. Poate e un avantaj pentru noi că jucăm pe teren neutru. Dar Târgovişte rămâne aceeaşi echipă completă”, a spus antrenorul Dan Moraru. Cei cărora le place să viseze frumos îşi pot aduce aminte că acum doi ani Univ Goldiş ICIM câştiga Cupa Europei Centrale, apoi Cupa României la Satu Mare şi, în fine, campionatul, după o victorie importanta pe terenul aceleiaşi CSM Satu Mare. Iar în acest sezon s-a început cu un trofeu al CEWL.
„Chestii teoretice. E uşor să îţi faci calcule de acest gen. Dar trebuie să fim realişti şi profesionişti. Trebuie să luăm fiecare pas la rând. Nu uitaţi că acum doi ani nu era aşa o densitate de echipe valoroase precum în acest sezon”, a mai spus Moraru.

Recomandările redacției